لیست اختراعات مجتبي ميرسيستاني
"اسنك، خوراكي سبك است كه معمولاً به صورت ميانوعده مصرف ميشود، خوردن ميان وعدهها و اينكه از چه مواد غذايي تشكيل ميشوند، يكي از اصول تغذيه مناسب است. به دليل آنكه كودكان در وعدههاي اصلي كمتر غذا ميخورند، مصرف مرتب ميان وعدهها نقش مهمي در تغذيه كودكان دارد و متاسفانه برخي والدين ميان¬وعدههاي كم ارزشي همچون پفك و چيپس در اختيار كودكان گذاشتهاند؛ در حالي كه با جايگزين نمودن انواع اسنكهاي سويق، ميتوان ميان وعدههاي بسيارمغذي و البته متنوع مهيا نمود. يكي از ميان وعدههاي پرمصرف در ميان عوام جامعه فرآوردههاي اسنكي است. اسنك سويق از آن جا كه سرشار از مواد مغذي مختلف به ويژه براي كودكان و كهنسالان است، ميتواند جايگزين مناسبي براي ميان وعدههاي ناسالم و تنقلات موجود در بازار باشد. فرمولاسيون اسنك سويق شامل جو و سنجد (پوست،گوشت و هسته) كه داراي مواد مغذي از جمله خواص تغذيهاي خوب از جمله غني بودن از مواد معدني كم مقدار از جمله فسفر، منگنز، منيزيوم، موليبدن و نيز پروتئين و ويتامينهاي ب ميباشد. در توليد فراورده از عمليات سالم و طبيعي و نسبتا ارزان اكستروژن استفاده شده است. اين فراورده در بستههاي 100 گرمي بسته بندي شده و در كليه فروشگاهها قابل عرضه ميباشد. هدف پژوهش حاضر توليد ميانوعده حجيم فراسودمند بر پايه غلات با رويكرد نوآوري در توليد، ارتقاي ارزش غذايي و حفظ تركيبات فراسودمند است. با هدف بهينهسازي فرآيند پخت اكستروژن و فرمولاسيون فرآورده حجيم فراسودمند بر پايه غلات ، با سه عامل دما ، رطوبت ، فشار انجام گرفت. "
موارد یافت شده: 1